Over Lisanne

Lisanne site-6

Wat fijn dat je een bezoek brengt aan mijn website!

Zoals je hebt gezien is Lisanne Ooijevaar mijn naam. Illustrator, koffieliefhebber, geniet van de kleine dingen, de natuur, goede gesprekken. Enthousiast, gedreven, betrokken, zelfstandig, perfectionistisch, creatief en zorgzaam.

Grotendeels autodidact (dus: héél veel uren gestoken in héél veel tekenen) en tijdens mijn opleiding vele materialen uitgeprobeerd. Opgeleid tot en werkzaam geweest als beeldend therapeut in de kinderpsychiatrie tot augustus 2014. Sindsdien run ik mijn creatieve business fulltime. Of nou ja, naast de zorg voor de kinderen 😉

Ik lever illustraties waar liefde en aandacht in zit. Geen dertien-in-een-dozijn, maar maatwerk. Het tekenen van huizen, bloemen, planten en letters is mijn grootste passie. Hierin ze je mijn liefde voor de natuur terug.

Samen met jouw input maak ik een ontwerp voor die unieke eyecatcher voor jou en jouw bedrijf. Klantbeleving is zo belangrijk! Geef mij een blanco canvas en ik tover dit om in een illustratie en de persoonlijke touch die je mee wilt geven aan jouw bedrijf.

Zullen we samen eens koffie doen om de mogelijkheden te bespreken?

Zwarte koffie met een koekje, als het kan. Lijkt me heerlijk. Tot snel?!

Samen een kop koffie drinken?

Lisanne site-10

Samen een kop koffie drinken?